BUTIKSETABLERING OCH OMBYGGNATION

Vi specialiserar oss på att skapa framgångsrika etableringsstrategier tillsammans med professionell senior projektledning för att driva effektiva ombyggnationer och dynamiska nyetableringar. Oavsett om du planerar att expandera, renovera eller lansera din verksamhet, är vårt team av experter här för att stödja och vägleda dig genom varje steg.
Med en gedigen erfarenhet och kunskap om detaljhandeln och restaurangbranschen, kombinerar vi innovativa lösningar med praktisk erfarenhet för att ge din affärsverksamhet den bästa möjliga starten.

VÅRA TJÄNSTER
Etableringsstrategi
Vi hjälper våra kunder att formulera och implementera sina etableringsstrategier som optimerar deras marknadsnärvaro och ökar lönsamheten. Vi är din strategiska rådgivare och analyserar och utvecklar din marknadsanalys, målgruppsidentifiering och varumärkespositionering.

Butiksombyggnader

Vi erbjuder oss att ta ansvar för hela processen från koncept till färdigställande, alltid med fokus på kostnadseffektivitet, tidplan och kvalité. Vi kan projektleda dina redan etablerade kontakter så som marknadsbyrå, arkitekter och intern personal eller bistå med att sätta ihop en ny etableringsgrupp.

Vi genomför ombyggnationer tillsammans med underentreprenader eller genom vårt eget bygglag med ambition att alltid kunna erbjuda våra kunder en enkel och smidig ombyggnadsprocess.

Nyetableringar

Blueprint Management står vid din sida genom hela processen av nyetableringar, från första idé till invigningsdagen. Vi samordnar alla aspekter av projektet inklusive kalkyl, bygglov, upphandling och byggnation.

KONTAKT
Låt oss vara din partner i att skapa en framgångsrik och lönsam framtid för din butik eller restaurang, kontakta oss via kontaktformuläret eller skicka ett mail.